Региона

Празнични дни на Силистра – 2023 г.

Празничен концерт с гост-изпълнители и местни таланти

Група „Графит“, рок група „Silverhex“, група „Джон Стийл“ и рок звездата Рони Ромеро

Под мотото „Живо наследство“ събитията от разнообразната програма се посвещават и на Европейски дни на наследството 2023.

На 13 септември 2023 г./сряда/ от 19.00 часа за пръв път на площад „Свобода“ в град Силистра посрещаме световноизвестния вокалист Рони Ромеро и група John Steel. Гост-изпълнител е и английската рок банда Silverhex. Специално е участието на младите ни таланти от силистренската тийн-рок група „Графит“ с ръководител Иван Неделчев към НЧ „Доростол-1870“, град Силистра.

Заповядайте на 13 септември /сряда/ 2023 година от 19.00 часа на площад „Свобода”!

Визитки:

От 2015 година Рони Ромеро е официален певец на Rainbow. Работил с имена като Ritchie Blackmore (Rainbow), Adrian Vandenberg (ex Whitesnake), Michael Schenker и др.

Групата Джон Стийл е основана през 2007 година в гр. Хасково от Иван Сталев, Живодар Димитров и Бойко Гочев.

През 2014 година издава първия си албум с вокалист Blaze Bayley (EX Iron Maiden), а през 2017 издават втори албум с вокалист Doogie White (ex Rainbow).

През 2022 издават трети албум с вокалист David Reece (ex Accept).

През 2019 г. подгряват шведските метъл машини от Hammerfall в зала Универсиада в София, а през февруари 2020 са съпорт на легендите от Uriah Heep в същата зала.

Група „Графит“ е сформирана в края на 2019 г., а от 2021 е в състав: Иван Великов (барабани), Мартина Иванова (бас), Димитър Димитров (китара) и Десислава Георгиева (клавир и вокали). За тези години групата представи на публиката няколко авторски проекта, взе участие в национални конкурси, където бе отличена с първи места, и бе на една сцена с международно признати имена като Дейвид Рийс от Accept. За бандата предстоят още нови песни, предизвикателства и изяви.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest