Поздравление от Областния управител на Смолян по случай Празника на българската полиция

УВАЖАЕМИ КОМИСАР ДИМОВ,        

            УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ В СТРУКТУРИТЕ НА МВР,

            Професионалният празник на българската полиция е подходящ повод да изразим признателност и уважение към вас – хората, които сте поели отговорността за осигуряване на обществения ред! 

            Ежедневно се изправяме пред множество предизвикателства. Постигането на така необходимите ценности – справедливост и сигурност, става все трудно и изисква все повече усилия. Глобализацията разкрива пред хората възможности за свободно придвижване и посещение на близки и далечни дестинации, но това крие и риск от разрастване на международната престъпна дейност, срещу която противодействате вие.  Демокрацията ни предоставя свобода, с която често се злоупотребява, а вие се грижите правата на всеки гражданин да бъдат защитени. Пандемията с COVID-19, която е сред най-големите заплахи за човечеството днес, дестабилизира нормалния ни начин на живот. И в тази тежка ситуация, отново вие, служителите в структурите на МВР, заставате на първа линия, редом с медиците, за да допринесете за безопасността и спокойствието на населението. 

             Приемете най-сърдечните ми благодарности за усилията, човещината и саможертвата, които влагате в изпълнение на служебния си дълг!

             Пожелавам ви здраве, воля и сили! Нека Свети Архангел Михаил закриля вас и семействата ви! 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                                              Гр.Смолян

Областен управител на област Смолян            08 ноември 2020 г.  

Pin It on Pinterest