ПГ „Тодор Пеев“ – Етрополе изпрати Випуск 2022

Зрелостниците на Професионална гимназия „Тодор Пеев” – град Етрополе прекрачиха за последен път прага на любимото училище, в което години наред са трупали знания и умения, споделяли са радост и тъга, вълнения и притеснения.

С традиционно броене от 1 до 12 зрелостниците отпразнуваха края на учебната година.

            Събитието бе уважено от г-жа Станка Димитрова-заместник-кмет на Община Етрополе и г-жа Росица Иванова – Началник отдел „образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм“ в Общинска администрация.

            Директорът на училището г-жа Десислава Найденова отправи мили думи към зрелостниците, с пожелания за бъдещи успехи и непреклонност пред трудностите, които предстоят по пътя им, никога да не свеждат глава пред трудностите, защото големите успехи, включват големи рискове.

            Заместник-кметът на общината прочете поздравителен адрес от името на Кмета на Община Етрополе Димитър Димитров.

            Малчуганите от ДГ „Еделвайс“ поздравиха каките и батковците по случай тяхното завършване като рецитираха прекрасни песни и стихове. Поздрав към зрелостниците отправи и г-жа Татяна Маринова-Директор на ДГ „Еделвайс“.

            Като част от програмата, за поредна година се връчиха „номинации” на ученици. Част от учениците получиха и грамота за показани отлични умения в обучението си, за отговорна, активна и ползотворна работа в извън класните дейности.

По традиция ръководството на Община Етрополе за пореден ден път организира коктейл за абитуриентите от СУ „Христо Ясенов“ и ПГ „Тодор Пеев“.

Pin It on Pinterest