Отново „Старт на кариерата“ в Областната управа в Русе

Екипът на Областна администрация – Русе се увеличи с още един експерт.

26-годишната Глория Георгиева ще работи в сферата на връзките с обществеността, като основните й ангажименти ще се изразяват в организиране на събития на регионално ниво и последващото тяхно отразяване. По-рано през деня тя бе посрещната от областния управител Борислав Българинов и екипа на институцията.

Глория Георгиева е възпитаничка на Английска гимназия „Гео Милев“, а след това е завършила последователно НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, както и Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“ в Пловдив. Фокусът на магистърската й програма е бил върху PR в арт-средите. От малка се занимава с творческо писане и проявява засилен интерес към журналистиката. Човекът, който запалва искрата да се захване с това поприще, е Иглика Пеева, радиожурналист, поетеса и актриса.

В свободното си време младата дама обича да чете класическа литература и поезия, но любимата й книга е „Роня, дъщерята на разбойника“ от Астрид Линдгрен.

Глория Георгиева е назначена като младши експерт в Областна администрация – Русе по програмата „Старт на кариерата“, която дава възможност на младежи до 29-годишна възраст да започнат работа в рамките на една година.

Pin It on Pinterest