Откриха новата учебна година в ДГ „Звънче“ – Етрополе

Тържествено и очаквано вълнуващо бе откриването на Новата учебна година в Детска градина „Звънче“, което се състоя на 6 октомври в дворa на детското заведение.

Програмата започна с приветствие на г-жа Цветелина Маринова – Директор на ДГ „Звънче“. Тя отправи пожелания за здраве, успехи, спорна и присъствена учебна година. Г-жа Росица Иванова – Началник отдел „Образование, здравеопазване, социални дейности и туризъм”, пожела на целия колектив ползотворна година, а на малчуганите – много творчески изяви и приключения.

С празнично встъпление, изпълнено с много веселие и съпътствано с усмивки и настроение, малките абитуриенти от ДГ „Звънче“ поднесоха поздрав към всички гости, родители и към най-малките, които за първи път прекрачват прага на детската градина.

„На прага ни потропва есента, слънчевото лято отминава, и моята учителска душа пак детска песничка запява…. Ще бъда като слънцето добра….ще ви целуна и прегърна…..“. С тези топли думи госпожите посрещнаха децата в първите групи.

Под звуците на химна на ДГ „Звънче“, г-жа Цветелина Маринова лисна вода от менчето, за да е успешна Новата учебна година. По стар български обичай, всички деца бяха посрещнати с питка и мед.

Pin It on Pinterest