Региона

Отговори на житейски въпроси с помощта на нумерологията ви очакват тази събота в Бургас

„Нумерологията – ключ към себепознание“ е практически семинар, който предоставя информация относно основите на Питагоровата нумерология и квадрата на Питагор, насоки за изготвяне на нумерологична карта, както и определяне на на различните психотипове според нумерологията.

Водещ на семинара ще е Антония Цинова, която е дипломиран преподавател по Питагорова нумерология с опит в провеждането на индивидуални консултации, семинари, курсове и многобройни събития в сферата на културния сектор и личностното развитие.

Основна цел на курса ще е определянето на персоналния психотип – личен нумерологичен потенциал, в който е кодирана информация относно: качествата, които са ни заложени по рождение, къде е скрит нашият потенциал и как да подсилим слабите си страни, каква е първичната ни реакция спрямо случващото се около нас, какви са потребностите ни и как правилно да взаимодействаме с хората в нашето обкръжение, в коя сфера е добре да се развиваме и как да хармонизираме ресурса, с който разполагаме.

Курсът ще се проведе на 13 – ти юли (събота) в периода 14 – 19 ч. в сградата на Младежки международен център, ул. „Апостол войвода“ 15, ж.к. Меден рудник.

Резервирането на място става само с предварително записване и след заплащане на капаро. За повече информация: Антония Цинова, email: antoniya@tsinova.eu, тел.: 0888 878 996.

По време на събитието участниците още ще се научат сами да изготвят персонална нумерологична карта.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest