Региона

Оставете задръжките вкъщи и се предайте на смеха с постановката „Капан за самотен мъж“ в ДТ „Адриана Будевска“

Много и неконтролируем смях ви очаква с постановката „Капан за самотен мъж“.

Можете да гледате комедийния спектакъл на Младежка театрална школа „Бургас“, с ръководител Румен Велев,  на 12 юни, от 19.30 часа, в ДТ “Адриана Будевска“.

 В спектакълът участват любители актьори на възраст от 15 до 45 години. Главните роли са поверени на Георги Иванов,Добрин Катеров, Мария Димитрова,Константин Георгиев, Мариета Доковска-Василева и Ангел Василев.

„Капан за самотен мъж“ е една от най-хубавите криминални пиеси на известния френски драматург, художник и режисьор Робер Тома.

Животът е изпълнен с изкушения, уловки, капани. Понякога от капана, който сами си поставяме няма измъкване!

Възможно ли е криминалният сюжет да забавлява и да разсмива? Разбира се, ако автор е известният Робер Тома! Перипетиите, през които преминават героите му, за да открият истинското лице на човека срещу тях ни държат в напрежение през целия спектакъл.

Млада жена, омъжена преди три месеца, неочаквано изчезва от известен френски курорт. Какво се е случило? Скарване, бягство, измама, убийство. Полицията е по горещите следи. Ако е убита, дали предполагаемият убиец е бил сам или са действали организирано? А дали мафията няма пръст в това и дали пипалата ѝ не са обхванали и държавни органи? Предстои да разберем.

Дали духовността ще заеме полагащото ѝ се място в сърцето ни или материалният свят на парите са основната ни движеща сила? Предстои да видим.

Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас по Фонд Култура.

Билети на касата на ДТ „Адриана Будевска“ и НХК.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest