Операционна маса е поредното дарение за ловешката болница

Поредно дарение постъпи на 14 август 2020 г. в МБАЛ „Проф. д-р Параскев Стоянов“ АД  в Ловеч, то представлява  електрохидравлична операционна маса  Ben Q. Приемо-предавателният протокол бе подписан от Спас Тодоров, представител на „ГЛОБАЛМЕД С“ ЕООД, и от представителя на Община Ловеч заместник-кметът Венцислав Христов. От своя страна общината дарява болницата, като оборудването бе прието от д-р Румяна Нановска, изпълнителен директор. Оборудването ще бъде инсталирано в хирургическото отделение. Цената на масата е 19 200 лева. 

Доставката на операционната маса е във връзка с договор за дарение от 01.04.2020 г. и става благодарение на семейство Петър и Маргарита Домусчиеви.  Още през месец май т.г. съобщихме, че са проведени разговори за озонатор, транспортен респиратор, анестезиологичен апарат, операционна маса, консумативи и оборудване за борба за COVID – 19. Така семейство Домусчиеви, заедно със своите синове Кирил и Георги Домусчиеви, за пореден път помагат на местната болница.

След като д-р Румяна Нановска подписа приемо-предавателните протоколи, тя сърдечно благодари за помощта. Заместник-кметът Венцислав Христов изтъкна, че общината винаги е стояла като сериозен партньор във всяко подобно начинание, което е за доброто на хората. 

По повод днешното дарение Община Ловеч официално благодари на всички юридически и физически лица, които се включиха от началото на пандемията в набирането на средства в помощ на болницата.

Pin It on Pinterest