Региона

Ограничат движението в центъра на Казанлък за Празника на розата

На основание чл. 44, ал. 2 и чл.44, ал.1, т.4 от Закона за местното самоуправление и местната администрация, с цел осигуряване на обществения ред и недопускане на произшествия и  във връзка с провеждането на ПРАЗНИК НА РОЗАТА  в централната част на град Казанлък.

РАЗПОРЕЖДАМ:

1. Да се затворят за движение на ППС-та бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк “ и бул. „ Княз Александър Батенберг” в гр. Казанлък, както следва: от кръстовището на бул. „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк “ и ул. „ Александър С. Пушкин “ (Абаята) до кръстовището на бул. „ Княз Александър Батенберг” и бул. „ Никола Петков” ( до Лидл).

2. Да се въведе временен режим на движение на ППС- та по обходните улици: ул. „ Александър С. Пушкин “ на север и на юг  и бул. 23-ти Пехотен Шипченски Полк на запад , към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.    

3. Да се затворят за движение на ППС -та бул. „ Розова долина в гр. Казанлък, както следва: на север от  кръговото движение  на ул. „ Бачо Киро“ до кръстовището на  бул.       „ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“.

4. Да се затвори за движение на ППС -та ул. „Пейо Яворов“ гр. Казанлък, както следва: от кръстовището на ул. Пейо  Яворов и бул.“Розова долина“ след паркинг зад Универмаг посока изток.

5. Да се въведе временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: по кръговото движение на ул. „Бачо Киро“ и бул. „ Розова долина“ в посока надлез                      „ Катекс“, към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.              

6 . Временната организация за движението на МПС – та да се въведе, след като са налице всички условия за организация и безопасност на движението, а именно:

6.1. Спазване изискванията на Закона за движение по пътищата.

6.2. Стриктно изпълнена на място сигнализация спрямо Закона за движение по пътищата.

6.3. Всички временни пътни знаци следва да се отстранят след отмяна на забраната за обществено ползване на улиците цитирани в т. 1, т.3 и т.4.

6.4. Да се осъществява  контрол на средствата, чрез които е въведена временна организация и безопасност на движението.

7.  Срок на действие на временната забрана за обществено ползване – от 8:00ч. до 15:00ч. на 02.06.2024г. ( неделя) .

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest