Общо 22 деца получиха днес финансова подкрепа от Федерация на жените и Община Разград

Днес (15 май) председателят на Общински съвет Разград Надежда Радославова, заместник-кметът Галина Георгиева, директорът на Дирекция „Хуманитарни дейности“ в Община Разград Елка Драмалиева поздравиха абитуриенти от Разград, които бяха подпомогнати финансово от Община Разград и Федерация на жените.
Зрелостниците, които получиха по 140 лева през тази година, са 22. Те са доказали се и заслужили млади хора, които са положили усилия да се образоват и да поставят здрава основа при израстването си. Завършващите разказаха за бъдещите си планове, за местата, където са избрали да учат и за професиите, към които ще се стремят. Любка Стоянова-председател на Федерацията, връчи финансовата подкрепа на младите хора и им пожела да се реализират успешно в живота. Поздравления и подкрепа те получиха и от всички, които присъстваха.
Събитието се провежда за 21 път, а събраната сума, която се разпределя, е от благотворителни събития, които организацията организира, съвместно с Община Разград и дарители. Децата, които получават финансова подкрепа, се определят в училищата.

Pin It on Pinterest