Региона

Община Свищов обявява коледно-новогодишни конкурси

ОБЩИНА СВИЩОВ

обявява

 КОЛЕДНО-НОВОГОДИШНИ КОНКУРСИ

За поредна година, Община Свищов обявява творчески конкурси по повод предстоящите коледни и новогодишни празници.

До 11 декември 2023 г. могат да се подават предложения в пет направления:

 • Традиционна коледна картичка;
 • Електронна коледна картичка;
 • Празнична украса;
 • Инициатива на 2023 година;
 • Послание към 2024 година.
 1. Кой може да участва?

Участие могат да вземат учебни и социални заведения, неправителствени организации, културни институции, творчески формации, държавни и общински учреждения, ученици, семейства, граждани и др.

 1. Конкурси за послание и инициатива:
 1. Предложенията се приемат в писмен вид до една страница – формат А4, печатен или ръкописен текст;
 2. Предложенията за „Инициатива на 2023 година“ трябва да описват вида, целите, резултатите и ползите от проведената инициатива. Може да се приложат снимки;
 3. Предложенията за „Послание към 2024 година“ могат да бъдат в проза или мерена реч.
 4. Конкурси за картички:
 1. Предложенията за „Традиционна картичка“ могат да бъдат в различни размери, форми и техники на изпълнение;
 2. Предложенията за „Електронна картичка“ трябва да представляват статична или динамична (анимирана) компютърна графика и да се изпращат в следните формати: JPG, GIF, MP4, AVI, MPG, WMV.
 3. Конкурс за празнична украса:
 4. Предложенията за „Празнична украса“ се приемат и под формата на снимки или видеоклип, представящи изработената украса.
 5. Изисквания за идентификация:
 1. Всяко предложение следва да съдържа имената на участника; пълен адрес (град/село, квартал, улица, №, етаж, апартамент); контактни данни (телефон или e-mail)
 2. Декларация за съгласие за събиране, използване, обработване и съхранение на лични данни, когато са посочени такива. Предложения  с непопълнени данни или непридружени от Декларация няма да бъдат допуснати за участие.
 1. Срокът за представяне на предложенията е до 17:00 часа на 11 декември 2023 г. (включително).
 2. Предложенията се   приемат    на    email:  konkursi@svishtov.bg    или    в   отдел „Образование“ (стая „Експерти“), в сградата на Финансов отдел на ул. „Димитър Анев“ №2 А (зад Районен съд – Свищов).
 3. Резултатите ще бъдат обявени на www.svishtov.bg, www.obrazovanie-sv.bg и на Facebook страниците Култура Община Свищов и Образование в Свищов.
 4. Награждаването ще се състои на 20.12.2023 г. в Художествената галерия „Николай Павлович“ – Свищов. При невъзможност на наградените да присъстват, наградите ще им бъдат изпратени.
 5. Организаторите си запазват правото да публикуват публично предложенията и да ги използват в подреждането на тематични изложби.
 6. Повече информация може да получите на e-mail: konkursi@svishtov.bg или на тел.: + 359 88 590 9156

Декларация за съгласие за събиране, използване, обработване и съхранение на лични данни може да се изтегли от приложения линк в сайта на отдел „Образование“ – https://obrazovanie-sv.bg/koledno-novogodishnite-konkursi-na-obshtina-svishtov-startiraha/, или да се получи и попълни на място при подаване на предложенията за участие.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest