Региона

Община Смолян подарява на децата от подготвителните групи на детските градини безплатна прожекция на филма „Книгата на Лила“

По идея на кмета Николай Мелемов, Община Смолян подарява на всички деца от подготвителните групи в детските градини безплатна прожекция на анимационния филм „Книгата на Лила“.

Той ще бъде излъчен в кино „Арена“- Смолян на 4, 5 и 6 юни т.г. от 11:00 часа. Направен е график по детските градини за посещение на прожекциите.
„Книгата на Лила е колумбийско-уругвайски анимационен филм от 2017 г. на режисьора Марсела Ринкон Гонсалес по неин сценариий, а продуцент е сестра ѝ Марица Ринкон Гонсалес. Той проследява приключението на младото момиче Лила, герой в детска книжка.
Пъстрият и красив приказен живот на Лила внезапно се преобръща, когато тя изпада от страниците на своя хартиен свят и се озовава в капан на място, където не принадлежи. Объркана от изчезването на книгата си, Лила се впуска в необикновено пътешествие, срещайки причудливи същества и изправяйки се пред предизвикателства по пътя си.
Тя открива, че единственият човек, който може да я спаси, е Рамон, собственикът на книгата, който не я е чел от много години. Рамон вече не е малкото момче, което беше, той е пораснал и не само е спрял да чете, но и е спрял да вярва във фантазиите. Лила и новата й приятелка Мануела ще трябва да го убедят да ги придружи до Пустинята на Забравата, за да върнат загубената книга.
В това приключение през магически светове децата ще изследват и открият истинската стойност на приятелството и силата на фантазията. Със своята зашеметяваща анимация и жизнено нарисувани герои, „Книгата на Лила“ пленява публика от всички възрасти.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest