Региона

Община Разград няма да толерира непристойно поведение към служители в администрацията 

Добросъвестното отношение към работата и вежливото отношение към гражданите са основни изисквания към служителите в Общинска администрация, но ръководството на Община Разград както има изисквания към служителите си, така и смята за принципен въпрос тяхната защита от какъвто и да е вид посегателства. За съжаление служители в Общинска администрация-Разград неведнъж са били потърпевши от непристойно и грубо поведение от страна на граждани, посетили сградата на общината за различни видове административни услуги. 

Последният случай с хвърлянето на змия във фронт офис на Община Разград преля чашата на търпението със своята арогантност, затова се наложи да сигнализираме органите на реда. Благодарим за бързата и адекватна реакция на ОДМВР-Разград! Надяваме се на справедлива санкция и от страна на правораздавателните органи.  

Ръководството на Община Разград няма да толерира подобно поведение и апелира гражданите да покажат съпричастност и да подкрепят хората, които полагат усилия, за да получат те ефективно и бързо административно обслужване, хората, които си вършат съвестно работата!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest