Община Ловеч стартира конкурс за външна коледна украса за училища и детски градини

Община Ловеч стартира конкурс за външна коледна украса в училищата и детските градини на територията на общината, както и в ОДК-ЦПЛР.

Темата на конкурса е „В очакване на Коледа“.
Инициативата цели празничното настроение да обхване малки и големи, украсените здания и дворове да грейнат, а хората да се потопят в зимната приказка на коледната магия.
Разположението на Коледната декорация е по избор. Това може да бъде елха или кът в двора, входът или фасадата на сградата. Коледа е празникът с най-пищната украса, гирлянди, играчки, свещи, макети, светлини, декорации от всякакъв тип – възможностите са неизброими.
Необходимо е да се изпратят до 3 снимки с празничната украса на имейл a.duncheva@lovech.bg до 14 декември 2021 г. включително.
Най-хубавата украса ще бъде определена от специална комисия и ще бъдат присъдени първо, второ и трето място със съответните награди.

Отделно ще бъде обявена още една награда. Авторите на празничната украса, събрала най-много харесвания (лайкове)  във фейсбук,  също ще бъдат отличени. За целта  снимките ще бъдат публикувани на официалната фейсбук страница на Община Ловеч в периода 15 -17 декември 2021 г.  

Виж тук https://www.facebook.com/lovech.municipality

Всички награди са осигурени от Община Ловеч.

Резултатите ще бъдат публикувани на 22.12.2021 г. на сайта на Община Ловеч – www.lovech.bg.

Нека внесем празнично настроение навсякъде около нас!
Нека коледните светлини заблестят сега!

Да поканим Коледа при нас!

Pin It on Pinterest