Община Ловеч поздрави НАСО по повод 10 години от създаването му

Поздравителен адрес и плакет „С най-добри пожелания“ връчи Община Ловеч на Георги Георгиев, председател на Националния алианс за социална отговорност (НАСО) в София.

Това стана на работна среща в столицата на 27 юни между екип на Община Ловеч, воден от заместник-кмета Венцислав Христов, и домакините.

В поздравлението, подписано от кмета Корнелия Маринова, се казва:

„От името на Община Ловеч и лично от мое име искам да Ви поздравя по повод навършване на 10 години от създаването на Национален алианс за социална отговорност. Това е празник, както за Вас, неговите създатели, така и за всички, които имаме удоволствието да работим заедно. Вашата всеотдайност, отдаденост и професионализъм вдъхновяват. Те са в основата на създадените през годините добро сътрудничество и взаимодействие между държавните институции, местните власти и работещите в социалните услуги. Убедени сме, че и занапред ще продължим да бъдем партньори, приятели и съмишленици в усилията ни за развитие на социалните услуги, социалното предприемачество и политиките за подкрепа на хората в неравностойно положение.“

В срещата, посветена на партньорството между НАСО и Община Ловеч, участва и Мая Василева, зам.-изпълнителен директор на Агенцията за социално подпомагане, бивш служител на Община Ловеч. Участва и Валерия Баръмова, началник отдел „Здравеопазване, социални и младежки дейности и спорт“ в Община Ловеч.

По време на срещата бяха обсъдени широк кръг от въпроси, свързан с досегашната и бъдещата съвместна работа в социалната сфера и по-конкретно в сектора на социалните услуги. Заедно с разменените мнения по актуалните въпроси относно прилагането на новото законодателство бяха договорени и бъдещите посоки за развитие на партньорството.

Pin It on Pinterest