Община Ловеч получи Грамота за успешното популяризиране на туризма

Община Ловеч получи Грамота за успешното популяризиране на туризма. Наградата бе връчена на 3 юни 2021 г. в Централен военен клуб  в столицата по време на Годишната среща на туристическия бранш, организирана от издателите на списание „Дестинация България“, с подкрепата на Министерство на туризма. 

Община Ловеч бе представена от д-р Димитър Димитров, директор на Дирекция „Образование, здравеопазване, култура и туризъм“. “ Наградата е специално за Туристическия информационен център – Ловеч.  „През последните години Ловеч се развива като предпочитано място за отдих и туризъм, с множество интересни места за посещения“,  каза д-р Димитров. 

Представители на Министерството на туризма, Националния борд по туризъм, общини, посолства, туроператори и експерти споделиха своя опит за привличане  на туристи и за преодоляване на кризата, предизвикана от Ковид 19.

На събитието бе представен и новият двуезичен брой на списание „Дестинация“ България“, който се разпространява в страната и на международни туристически борси, на които участва България през 2021 г.

Pin It on Pinterest