Община Костинброд с арт събитие: „Рисуване и вино: Залез на язовира“

Подарете си едно незабравимо преживявяне за Вас, семейството Ви и любимите Ви хора!

На 18 юни, петък, от 17:30 часа, Община Костинброд организира за жителите и гостите на града арт събитието „Рисуване и вино: Залез на язовира“.

Художественото предизвикателство ще се проведе на открито, сред красивата и пленителна атмосфера на язовир Маслово, намиращ се в едноименния квартал в града. Участниците ще създават своя шедьовър под напътсвията на професионален художник, наслаждавайки се на приятна музика и чаша ароматно вино.

Събитието е със свободен достъп, но с предварителна регистрация за рисуване на адрес: http://bit.ly/Risuvane_Maslovo

За регистрираните участници, ще бъдат подсигурени всички необходими материали, а създадените картини ще останат за тях. Продължителността на рисуването е около три часа.

Освен творческата активност, избраната локация предлага още забавления за малки и големи. Желаещите да разпуснат след края на работната седмица могат да го направят заедно с цялото си семейство и приятели: на язовира има детска площадка за игра, заведение за хранене, възможност за риболов и пикник, а за страхотен завършек на вечерта, община Костинброд ще проведе и лятно кино под звездите, отново с вход свободен.

Повече информация за събитието „Рисуване и вино: Залез на язовира“ следете във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/906624380195566

Pin It on Pinterest