Община Кърджали и „Инициатива за развитие – Кърджали решава“ с награда за развиващо се гражданско участие

На Национална среща и Биенале на гражданското участие 2021 Община Кърджали и сдружение „Инициатива за развитие – Кърджали решава“ получиха награда в категорията „За модерно развиващо се гражданско участие /CONSUL/“.

Наградата е присъдена за създаване и внедряване на дигитална платформа за провеждане на консултации с гражданите „Кърджали за теб“ https://zateb.kardjali.bg/.

Приемаме наградата със съзнанието, че заедно с Община Кърджали трябва да продължим да работим усилено за подобряване взаимодействието с гражданското общество и утвърждаване на платформата „Кърджали за теб“ като нов модел за консултации с гражданите, заяви председателят на сдружението „Инициатива за развитие – Кърджали решава” Росица Средкова.

Специална награда за цялостен принос в развитието на гражданското участие бе присъдена на д-р Сезгин Бекир. Ива Таралежкова отбеляза неговите дългогодишни усилия за развитието на гражданското общество и ентусиазма, с който той работи за подкрепа и осъществяване на значими каузи и инициативи.

Доклада за община Кърджали може да намерите на https://index.fgu.bg/reports/list

Pin It on Pinterest