Региона

Община Добрич и бизнеса продължават съвместните инициативи за по – уютен град

След повече от успешната инициатива „Пица за смет“, Община Добрич заедно с представители на местния бизнес взеха решение да продължат да работят заедно за по – уютен и подреден град.

Тук фокусът са детските площадки, които се ползват от деца на различна възраст за забавления и игри. Местната власт и бизнеса съвместно ремонтираха, освежиха съоръженията и подовата настилка на 3 детски площадки. В инициативата се включи и Младежкия консултативен съвет към кмета на Добрич. Младите хора са амбицирани и имат желание да продължат да се включват в обществени събития. Зад новата визия на кътовете за игри стоят усилията на Община Добрич и социално – отговорния бизнес в лицето на магазин „Ивел“ и фирма „Братя Радеви“. 

Община Добрич благодари на местния бизнес за инициативата, която промени облика на 3 детски площадки. Доброто е заразно и ние се надяваме тези съвместни инициативи да продължат и с други фирми, които да участват в обществени каузи.

Община Добрич е активната страна в комуникацията с бизнеса и всяка идея от тяхна страна ще бъде посрещана с готовност и предимство!   

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest