Региона

Община Благоевград организира безплатни спортни занимания за учениците през пролетната ваканция

Община Благоевград и спортните клубове организират безплатни занимания за учениците през пролетната ваканция.

Тренировките ще стартират на 30 март (събота) и ще продължат до 7 април (неделя).

Учениците от всички училища на територията на община Благоевград ще могат свободно да посещават различни видове спорт по предварително утвърден график. В програмата са включени занимания по: футбол, лека атлетика, плуване, хандбал, бейзбол, баскетбол, бокс, художествена гимнастика, тенис, шахмат, спортни танци, спортна стрелба, автомобилен спорт, карате, йога, тенис на маса, спортна гимнастика, ориентиране и лека атлетика, самбо, таекуон-до и естетическа гимнастика.

Община Благоевград и спортните клубове на територията на областния център предоставят тази възможност с цел учениците да прекарат ваканцията с полезни и здравословни занимания, като открият своя любим спорт.

Във визуализациите ще откриете графика за спортните занимания по дни и часове. Същият може да проследите и на следния линк:

https://www.blagoevgrad.bg/static/633?fbclid=IwAR02fICU9fEYuVxVj6kPajVaDev2R_vDVD5r5UsIwiSpMMJzo01jVlKqN6A_aem_AU_MFPeLK-QBC1iLI_xFP2Gfsl65Dp8EALJdQ8QT769IC9nzQqWbc5Pduag_YXhI9Ym1WTwfEOW4a-3KnWoLx7iR .

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest