Община Асеновград обявява детски онлайн конкурс за стих в рими

Поводът – Денят на християнското семейство.

Община Асеновград обявява детски онлайн конкурс за кратко стихотворение. Поводът и темата са „Ден на християнското семейство“ (21-ви ноември). В конкурса могат да участват ученици, посещаващи учебни заведения на територията на община Асеновград. Възрастовата граница е от 10 г. до 14 г.

Приоритет за общинското ръководство е, както физическото, така и интелектуалното развитие на подрастващото поколение в Асеновград. Целта на конкурса е да провокира въображението и творчеството у децата. Стихотворението трябва да се състои от точно два куплета (осем редчета) и да е подредено в рими. Стихчетото трябва да има и заглавие. Асенивградчани ще решат кое стихотворение да стане победител.

Желаещите да участват в творческата надпревара, трябва да изпратят стихотворението си на лично съобщение във Facebook страницата на община Асеновград: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad, като впишат трите си имена, телефонен номер за  връзка с родител, както и в кое училище и кой клас са ученици. Срокът за участие е от днес (09.11.20 г.) до 23:59 ч. на 21.11.20 г. Гласуването ще се проведе отново онлайн в страницата на община Асеновград, като първите три творби, събрали най-голям брой лайкове, ще бъдат класирани в челната тройка и ще бъдат наградени. Наградите засега ще запазим в тайна, като в аванс съобщаваме, че творбите на победителите ще бъдат публикувани на официалния интернет сайт на община Асеновград.

Pin It on Pinterest