Общественият транспорт в Асеновград ще се изпълнява с намален брой автобуси

Промяната е за времето на извънредно положение.

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с COVID-19 на територията на Република България и обявеното извънредно положение, със своя заповед кметът на Асеновград доктор Христо Грудев нареди да бъде извършена промяна в разписанието на автобусния транспорт в града.

От днес (23.03.20 г.) за периода на въведеното извънредно положение превозите по градските автобусни линии с №1, №2 и №5 ще се изпълняват по маршрутни разписания с намален брой автобуси. По линията на единицата ще се движат две коли на интервал от 30 минути с маршрут: ЗШМ – квартал „Запад“. За двойката ще има един автобус по маршрут: ЗШМ – квартал „Долни Воден“, през час. А петицата по маршрут: Животински пазар – квартал „Горни Воден“ също ще се движи една кола, съгласно часовото разписание за празнични дни.

Графиците на движение на автобусите, обслужващи автобусна линия №4 по маршрут: квартал „Изток“ – квартал „Долни Воден“ и автобусна линия №3 по маршрут: квартал „Запад“ – нов гробищен парк (само в събота), остават непроменени.

Pin It on Pinterest