Региона

Областният управител откри новата учебна година в две бургаски училища

Областният управител Пламен Янев взе участие в откриването на новата учебна година в две бургаски училища ОУ „Братя Миладинови“ и ОУ „Любен Каравелов“. Тържественото откриване се осъществи с много радост, ентусиазъм и очаквания за ново начало. 

Пламен Янев подчерта важността на образованието като ключов фактор за развитието на региона.  „Скъпи първокласници, пред вас днес се открива цял един нов свят, изпълнен с знания и много емоции. Бъдете любознателни и създавайте нови приятелства.  На по-големите ученици искам да пожелая да бъдат упорити и да не се отказват пред трудностите. Само пътят на знанието ще ви поведе към успеха. Бъдете взискателни първо към себе си и следвайте всички съвети на вашите учители и родители“ – каза областният управител в обръщение към учениците. 

Пламен Янев подчерта ангажимента на Областната администрация към образованието и бъдещето на младите хора, коментирайки, че точно те са най-важната инвестиция в бъдещето на област Бургас и на България. Областният управител приключи своето обръщение с уверението си, че Областна администрация ще продължава да е верен партньор на всички учебни заведения в стремежа им за развитие и предоставяне на качествено образование чрез иновативни методи.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest