Oбластният управител Огнян Асенов се срещна с кмета на Белоградчик във връзка с предстоящите избори за народни представители

Областният управител Огнян Асенов проведе работна среща с кмета на община Белоградчик Борис Николов във връзка с предстоящите избори за народни представители.

На срещата присъства и секретаря на общината Албена Бакалеева.

Обсъдена бе организационно-техническата подготовка в областта и в частност в Белоградчик. Огнян Асенов отбеляза, че е провел поредица от срещи с представители на институции, имащи отношения към подготовката и провеждането на предстоящите избори и изрази мнение, че обстановката в областта е сравнително спокойна и се очаква провеждането на честни и спокойни избори на 11 юли. Стана ясно, че  в момента тече подготовка на Спортна зала „Фестивална“ за предаване на изборните книжа и материали от  секционните комисии в изборната нощ.

От своя страна Борис Николов увери, че на територията на община Белоградчик е създадена необходимата организация за нормалното протичане на изборния ден. Жителите са спокойни за законността и прозрачността на предстоящите избори.

Припомняме, че областният управител обиколи всички 11 общини от областта и проведе лични срещи с кметовете във връзка с гарантиране честния вот на гласоподавателите от областта. Активната комуникация и координация между институциите продължава.

Pin It on Pinterest