Областният управител на Хасково връчи отличия на изявени деца

Областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова връчи отличия на изявени деца от областта.

На кратка церемония в Областна администрация – Хасково областният управител на Хасково връчи грамоти и подаръци за постигнати отлични резултати в различни сфери на 6 деца от областта. Отличени бяха:

Нели Генова от ЕГ “Проф. Д-Р Асен Златаров“, гр. Хасково – за постигнати изключителни успехи в областта на чуждите езици и образованието през 2020 година.

Любен Балтаджиев от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, гр. Хасково – за постигнати изключителни успехи в областта на математиката на национални и международни олимпиади и състезания през 2020 година.

Божидар Саръбоюков от Спортен клуб по лека атлетика „Хеброс“, гр. Харманли – за постигнати изключителни успехи в областта на леката атлетика през 2020 година.

Крум Паньов от СУ „Д-р Петър Берон“, гр. Свиленград – за обществено значима дейност и активно участие в доброволчески инициативи през 2020 година.

Тенчо Костирев от СУ „Св. Климент Охридски“, гр. Симеоновград – за постижения в областта на театралното изкуство и участие в извънкласни дейности през 2020 година.

София Ламбова от Шахматен клуб “Ивайловград” – за постигнати изключителни успехи в областта на шахмата през 2020 година.

Д-р Здравкова поздрави младежите за успехите, които са постигнали през годината, въпреки трудностите в подготовката, поради световната пандемия от Ковид 19. Тя им пожела преди всичко да бъдат здрави и да продължават да се развиват целеустремено и самоуверено по пътя към успеха.

Pin It on Pinterest