Областният управител на Хасково се срещна с новия регионален мениджър на EVN

Областният управител на област Хасково д-р Стефка Здравкова се срещна днес с новия регионален мениджър на EVN за България Александър Сипек и Калина Трифонова – член на УС на компанията.

По време на срещата Александър Сипек представи инвестиционната програма на EVN за област Хасково през следващите 5 години, която ще бъде съобразена с нуждите на населението за 10-15 години напред. Коментирана бе и темата за либерализацията на пазара за небитови клиенти. Областният управител отбеляза, че е важно населението да бъде добре информирано при излизането на Свободния пазар и избора на доставчик на електроенергия.

Тема на разговора бяха и успешните резултати при въвеждането на дуално обучение в професионалните гимназии „Стойчо и Кица Марчеви“ – Хасково и „Асен Златаров“ – Димитровград. Д-р Здравкова допълни, че в областта има и други училища, с които EVN може да си партнира, като ПГЕТ „Захари Стоянов“ гр. Харманли, които имат опит дуалното обучение.

Областният управител благодари на регионалния мениджър на EVN за България за бързата и адекватна работа на служителите по време на първите големи валежи на сняг в областта, които работиха 20 часа, за да отстранят възникналите аварии.

Pin It on Pinterest