Региона

Областният управител Ива Радева участва в работна среща за две проблемни кръстовища в Крън и Шипка

Областният управител Ива Радева участва в работна среща по проблемите с две възлови кръстовища, едното в град Крън, а другото в град Шипка.

В срещата се включиха директорът на ОД МВР старши комисар Лазар Христов, началникът на „Охранителна полиция“ комисар Илиян Илиев, началникът на РУ Казанлък тлавен инспектор Петко Стойнов, началникът на „Охранителна полиция“ в РУ Казанлък главен инспектор Пламена Пунгова, Андриян Качанов, главен специалист в Община Казанлък и Василка Панайотова, кмет на гр. Шипка. 

Г-жа Панайотова благодари на областния управител и на представителите на полицията за това, че са се ангажирали с проблемите на Шипка и Крън. Тя обясни, че търси тяхното съдействие, за да може да бъде обезопасено допълнително така нареченото „кърваво“ кръстовище на изхода на града, на което скоро се е случило тежко пътнотранспортно произшествие. Жителите на Шипка настояват да се предприемат мерки за изгражданена на кръгово кръстовище на мястото или, ако технически това не е възможно, там да бъде поставена шумна маркировка и да се актуализира знаковото стопанство. 

Участниците в срещата посетиха проблемното кръстовище в Шипка, а след това заедно с кмета на Крън Пламен Георгиев отидоха и на другото проблемен участък. 

Областният управител и директорът на ОД МВР се ангажираха да предприемат необходимите мерки за обезопасяване на двете кръстовища и за подобряване на пътната обстановка в района.    

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest