Региона

„Обичайните заподозрени“ Ви очакват в Летния театър довечера в 20.30 часа

Само споменаването на името „Обичайните заподозрени” предизвиква асоциация за хубава музика, добро настроение и танци.

Стефан Вълдобрев и неговият грандиозен бенд от приятели – Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи, са избрали Бургас за една от спирките в лятното си турне. Бандата идва в града , за да представи чисто новия си албум „Удивителни!Въпросителни? „

Едва ли има човек, който да не си е тананикал летния хит „По полека”. Сега талантливите музиканти идват с още много забавни и мелодични парчета, събрали в себе си сладко-соления вкус на лятото, слънцето, морето и любовта. Самите заглавия на песните предизвикват усмивка и подготвят сетивата за нещо хубаво, забавно и вълнуващо – „Голяма Работа”, „Играча на Мача”, „Правило Едно”, „Приятелю”, „Венерианецът”, „Хубаво ми е” и др. Публиката ще има удоволствието да танцува и да се забавлява с най-известните хитове на Стефан Вълдобрев и компания, както и да чуе заредените с много енергия песни от последната успешна продукция “Жълт код”.

Всеки, който иска да стане част от лятната емоция на „Обичайните заподозрени” нека дойде на 3 юли, от 20:30 ч., в Летния театър. Концертът се реализира в Бургас със съдействието на Културна организация „Арт ателие” и Маруся Русева.

Билети се продават на касата на „Часовника “ и в мрежата на Ивентим и Грабо.

За повече информация и резервация тел.0894/89 80 98 – Маруся Русева.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest