НСОРБ е партньор на БНР в кампанията за информационна и емоционална подкрепа „За да се прегърнем утре“

Българското национално радио (БНР) започва информационна кампания, която има за цел да подкрепи емоционално хората в условията на извънредното положение и да ги насърчи да спазват правилата, които налага епидемиологичната ситуация в страната.

Кампанията е под надслов „За да се прегърнем утре“ и се осъществява в партньорство с Националното сдружение на общините в България (НСОРБ).

От 17,00 часа днес – 18.03.2020 г.- всеки ще може да стане част от тази инициатива.

За самотните възрастни хора, децата, намиращите се в изолация по различни причини, за хората в Банско и за уязвимите групи в цялата страна Вашите думи на подкрепа могат да бъдат полезни. Обяснете на младите и на възрастните, на непримиримите и на недисциплинираните колко е важно да спазваме правилата, да избягваме контакти и да не предприемаме необмислени действия.

Отправяме покана към кметовете на общини и всички, които желаят да се включат:

  • като запишат видео със свое лично обръщение, в което да насърчите хората около вас и да ги подкрепите в спазването на въведените мерки за противодействие на разпространението на COVID-19;
  • като разпространят публикуваните видео материали сред своите приятели в социалните мрежи.

Видео материалите трябва да бъдат с продължителност до 45 секунди. Могат да са записани с мобилен телефон.

Изпращайте ги на електронен адрес: utre@bnr.bg или pr@namrb.org и те ще бъдат публикувани в социалната мрежа в профила на БНР https://www.facebook.com/bnradio/ и на страницата на Националното сдружение на общините https://www.facebook.com/NAMRB.1996/

Pin It on Pinterest