Ние знаем къде ще бъдете на 28 май! 

TEEN BOOM FEST ще наелектризира Благоевград с невиждан шоу спектакъл и забавления на макс

​Най-обичаният фестивал от тийнейджърите в България избра Благоевград за своя  грандиознасцена. Откриването е на 28 май /събота/, a мястото е пл. ”Георги Измирлиев”. Входът е свободен, а началото  е 16.00 часа. Тогава ще стартират вълнуващите фен срещи, а малко по-късно, от 19.30 часа публиката ще запее в един глас най-големите хитове на музикалната фурия Дара, латино кралете Торино и Пашата и тийнсензацията Дара Екимовa. В ролята на водещи ще видите звездното семейство Артьом Анатолиевич -ARti и нежната му половинка с кадифен глас Кристина Дончева /Kristina Doncheva. Вечерта ще донесе емоции и настроение, което ще ви усмихва дълго след това.

Във фен зоната от 16.00 часа ще ви очакват Паулина, Мъци, Йоан-Петър, Presinka, BlackGogo, Kumbata , Alper Chochev , Megsun, Just Boomy. Сред специалните гости е и харизматичният актьор Ивайло Захариев. Той събира близо 90 К последователи в своите онлайн платформи.

Teen Boom Fest е единственият по рода си фестивал в Европа, който събира на едно място най-обичаните инфлуенсъри, актьори, влогъри, спортисти и певци. Той се състои от два модула – фен среща и концерт. Идеята на фен срещите е посетителите на фестивала да се срещнат със своите идоли, като разполагат с необходимото време да си поговорят, снимат или просто да вземат автограф. 

Първото издание на TEEN BOOM FEST се случи през 2020 година. След две успешни години исъбирайки над 20 000 души и повече от 350 участници, фестивалът се превърна в Платформа –магнит за младото поколение между 8-25г и техните семейства.

​ Една от водещите мисии на TEEN BOOM FEST  е социалната отговорност към младото поколение  – опасностите, които ги заобикалят – употребата на наркотични вещества, педофилия и опасни игри в социалните мрежи, насилие и други.

​TEEN BOOM TOUR се реализира от „ФЕСТИВАЛ БГ“ с партньорството на Община Благоевград, КФМ, CreateX, White water, сподкрепата на Министерство на младежта и спорта.  

Ексклузивен  медиен партньор на събитието е THE VOICE BULGARIA!

Pin It on Pinterest