Незабравим Джулай морнинг във Видин

Десетки видинчани посрещнаха изгрева днес на плажа на средновековния замък „Баба Вида“.

Няколко часа по-рано жителите и гостите на Видин имаха възможност да се забавляват на организирания от Общината рок концерт, след което мнозина останаха, за да поздравят и първите лъчи на юлското слънце. За пръв път в нашия град Джулай морнинг се отбелязва по подобен мащабен начин, а новото събитие се вписва чудесно в богатия културен календар на Община Видин през летните месеци.

Няколкочасовият рок концерт под звездите снощи даде сцена за изява на младите музиканти от видинската група Crimson Waves, които представиха кавъри на популярни песни. Пред видинска публика свириха и „Северозападняците“, които гостуваха от Вършец. С изпълненията си в стил ска и пънк с фолклорни мотиви, поднесени с уникалния северозападен диалект, те заредиха публиката с огромна доза добро настроение.

Кулминацията на вечерта бе участието на хедлайнерите от рок групата D2. Особено вълнуваща бе срещата на вокалиста Деян Каменов с публиката в родния му град. Това направи шоуто още по-запомнящо се и както на музикантите, така и на зрителите не им се искаше забавлението да свършва.

Pin It on Pinterest