Над 3 хиляди лева са събрани за 6-годишната Яница от събитията за Деня на детето

Община Русе се присъедини към благотворителната акция в подкрепа на 6-годишната Яница Карачорова от Русе, която се нуждае от спешна операция в Германия.

По време на детските тържества на 3 юни до всички сцени бяха поставени кутии за набиране на средства в помощ на Яница. Общата събрана сума е 3310,34 лв. Парите вече са преведени по сметката на детето.

Благородната кауза обедини много русенци. Създадена е и група в социалните мрежи, където всеки може да дари за малката Яни. В момента тя е настанена в ИСУЛ и от днес започна лечение с лъчетерапия.

Събитията в нейна подкрепа продължават, на 3 юли предстои благотворителен концерт „Заедно за Яница“. Началото му е в 19 ч. в Канев център.

Участниците засега са предимно местни изпълнители, като организаторите се надяват и други да се присъединят към каузата.

В концерта ще участват Крисия Тодорова, Тереза Тодорова, Жаклин Таракчи, ДВГ Слънце, Петя Георгиева, Тея-Мария Добрева, ФТТ Найден Киров,Формация Мираж, Rio Kids, Дует Амори , Танцово студио Фреедом, Мойката и Вики, The Center.

Апелът е да се обединим и да дадем шанс за живот на момиченцето.

Телефон за контакт с организаторите – 0882973425

Pin It on Pinterest