Региона

Мъж благодари сърдечно на служители на РУ-Кирково, подали ръка на неговите родители в труден за тях момент

В благодарствено писмо, адресирано до директора на ОДМВР-Кърджали,  Николай Николов изразява искрената си  благодарност към началника на  РУ-Кирково и четирима служители в районното управление.

Мъжът, който живее в Ботевград, получил тревожната вест, че родителите му са претърпели пътен инцидент, пътувайки  от с. Бенковски към Кирково. Незабавно тръгнал натам и докато пътувал, обезпокоен за близките си, потърсил връзка с дежурния служител в РУ-Кирково. На телефона бил младши експерт Красимир Арнаудов, който успял да успокои гражданина, насочил го къде са настанени неговите близки, обяснил му, че автомобилът им вече е в  управлението. След дългото пътуване от близо 300 км, в късните вечерни часове, мъжът пристигнал в   града и веднага се отправил към РУ-Кирково. За негова изненада там го чакал началникът гл.инспектор Михаил Димитров – той не само му вдъхнал кураж, но предложил и го придружил до болницата в Кърджали, където били настанени пострадалите. От него разбрал и повече подробности за помощта, която тримата служители на районното управление – Асен Кирков, Митко Солучков и разследващ полицай Десислава Боянова, са оказали на неговите ранени родители.
Получих разбиране и изключително професионално отношение  от всички тях, пише в писмото си г-н Николов. Поздравява ги за проявената компетентност и добросъвестност и не намира думи да изкаже своята признателност за тяхното човешко отношение и подадена ръка в този тежък момент.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest