Лятна занималня за ученици от първи до четвърти клас в Габрово

За поредна година Община Габрово и учебните заведения в града организират „Летни занимания“ за деца от първи до четвърти клас през месеците юни и юли.
Всяко дете ще бъде в група в училището, в което учи. За учениците ще се грижат учителите от съответното учебно заведение. Заниманията ще се провеждат от 8.00 до 17.00 часа, като присъствието може да бъде за по-кратък период, определен от родителя.
Всички училища ще се включат в инициативата с различна ангажираност във времето, за което може да се получи информация и в самото училище.
Спортните клубове ще бъдат поканени да участват в заниманията като организират спортни и тренировъчни дейности за децата. Това лято отново ще се проведат излети сред природата, посещения на музеи, библиотеката, спортни състезания и занимания по интереси (рисуване, подреждане на пъзели, работа с пластилин, глина и други).
Записването ще става в учебното заведение, където учи детето или в деловодството на Община Габрово. Необходимите документи могат да се изтеглят от тук или да се вземат от училищата.
За повече информация  – Габриела Умникова до 20 май 2019 г., тел.: 066/818 319; 0878 682 479 или на място в Община Габрово, дирекция „Образование и социални дейности“, стая № 6.

Pin It on Pinterest