Региона

Ловешкият театър предлага за първи път бонус към билета за премиерата на „Дъхът на дявола“

За първи път Ловешкият театър предлага бонус към билета, закупен за премиерата на „Дъхът на дявола“, която е на 5 юни 2024 г., сряда, от 19.00 часа. 

За всеки закупен билет за премиерата зрителят получава бонус  – 10% отстъпка от персоналната си сметка еднократно в две заведения. 

Отстъпката е любезно предоставена от ресторант „Драката“ и съседното заведение Firefly Bar and Dinner.

Намалението може да ползва срещу предоставен талон за билет с печат за ресторант „Драката“ и срещу промоционален талон на Firefly Bar and Dinner към билета.

Отстъпката е валидна от 5 юни до края на месеца. С тази инициатива театърът разширява  публично-частното си партньорство в интерес на зрителя.

Билети на касата на театъра (10:00-14:00), тел. 0884315455, и на https://www.entase.com/dtlovech

Закупилите билети онлайн могат да вземат своите талони от касата на театъра.

„Дъхът на дявола“ („Бурунданга“) е романтична комедия от Жорди Галсеран, която остроумно разказва приключенията на група младежи. Сюжетът е изтъкан от интересни ситуации, неочаквани обрати и обещава рядко срещано удоволствие.

Гост-актьор е известният Христо Мутафчиев, в останалите роли ще видим Боряна Бабанова, Деян Жеков, Богомила Николова и Петко Венелинов. Режисьор е Боил Банов, министър на културата (2017 -2021), който се връща към основната си професия. Сценографията е на Кирил Наумов, преводът е на Нева Мичева. 

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest