Региона

Кулинарното музикално шоу на Иван Звездев и Ана Мария в Хасково

Кулинарното музикално шоу на Иван Звездев и Ана Мария ще се проведе в неделя, 12 май 2024г., от 16,00 часа на поляната пред голямата сцена в парк Кенана.

Промяната се налага заради неблагоприятните метеорологични условия днес.

Веднага след като майстор готвачът демонстрира как се готви тракийско пиле с булгур, от 18,00 часа в неделя, ще започне концерт спектакъл на Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ Бургас- танцови постановки, хорови, солови и оркестрови произведение от всички етнографски области, които разкриват неоценимото фолклорно богатство на България.

Утре, 11 май 2024г. е конкурсната част на Националния събор „Китна Тракия пее и танцува“. Началото е в 9,00 часа на двете сцени на Кенана.

Официалното откриване е в 12,00 часа с концерт на оркестър „Славяни“ – Стара Загора и Симоне Маркова.

Финалът на фолклорната събота е в 18,00 часа с концерт на Представителен танцов ансамбъл „Златна Тракия“ – Хасково с ръководител Златка Тимонова и Народен оркестър при Община Хасково с диригент Димчо Йорданов.

Община Хасково кани всички ценители на българското народно творчество в парк Кенана в събота и неделя. Хасково ще пее и танцува с „Китна Тракия пее и танцува“!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest