Консула на България в Одрин посети Областна администрация – Хасково

Заместник областният управител на област Хасково Мартин Узунов посрещна Генералния консул на Генерално консулство на Република България в Одрин, Турция Борислав Димитров.

На срещата присъстваха още главният секретар на Областна администрация-Хасково Стефан Танев и Атанас Димов, трети секретар, завеждащ „Консулска служба“ и МОЛ.

Генералният консул на Генерално консулство на Република България в Одрин, Турция Борислав Димитров благодари за възможността да бъде гост на Областна администрация-Хасково и каза, че се надява в бъдеще да продължат добрите делови отношения между двете институции. Заместник областният управител на област Хасково Мартин Узунов гарантира това и заяви, че Областна администрация-Хасково е готова за сътрудничество.

Генералният консул на Генерално консулство на Република България в Одрин,Турция Борислав Димитров връчи протоколен подарък на заместник областния управител на област Хасково Мартин Узунов с пожелание за бъдещи ползотворни контакти между двете институции.

Генералният консул на Генерално консулство на Република България в Одрин, Турция Борислав Димитров ще бъде официален гост на концерта на ПАНПТ “Китна Тракия“, който ще се проведе тази вечер от 18:30 ч. в читалище “Заря“ по повод 60 г. от създаването на ансамбъла.

Pin It on Pinterest