Конкурс за нови габровски шеги

Включете се в най-новия конкурс на Музея на хумора и сатирата и Box Vision и спечелете байк или една от многобройните предметни награди.
Това може да стане много лесно – изпратете ни нова габровска шега до края на месец юни. Освен всичко друго, най-забавните предложения ще бъдат филмирани!
Всички познаваме габровския  хумор и пестеливост, превърнали се в емблема на град Габрово.
Габровските шеги славят името на града по цял свят и са преведени на над 20 езика. Днес  да мислиш по габровски е не само забавно, но и полезно. Това е причината Музеят на хумора и сатирата и Box Vision да обявят конкурс за нови габровски шеги.
Така ще  продължим да популяризираме един типично габровски фолклор, който не е спрял да съществува, а продължава да се развива и  да бъде модел за икономическа ефективност през забързаното ежедневие на XXI век.
Условия за участие:
Конкурсът е отворен за всички с чувство за хумор без възрастови ограничения. Всеки участник може да предложи неограничен брой нови (непубликувани в досегашно печатно издание) габровски шеги.
В срок до 30 юни 2019 всички желаещи да се включат могат да изпратят нови габровски шеги на blagolazh@humorhouse.bg, да ги качат в събитието във фейсбук или да ги донесат лично в Музея на хумора и сатирата.
Ще бъдат дисквалифицирани всички, които по някакъв начин с участието си уронват човешкото достойнство.
През първата седмица на юли ще обявим  победителите и ще бъдат връчени наградите.
Награди:
Голямата награда на журито:
Байк
Голямата награда на публиката (с най-много харесвания във фейсбук):
Книга и албум за Габрово
8 поощрителни предметни награди

Pin It on Pinterest