Концертът на младия поп изпълнител и поет Александър Петров премина с голям успех

Снощи от 19 ч. в залата на Младежки център се състоя концерт-спектакъл на абитуриента Александър Петров – млад поет и поп изпълнител от Студио „Сарандев“ при Младежки център – Добрич.

Интересът към събитието бе особено голям. Много близки и приятели на Александър, както и почитатели на поп музиката, уважиха с присъствието си младия творец. Те имаха възможност да се насладят на разнообразна програма, която включваше солови изпълнения на Александър и на неговите приятели от Студио „Сарандев“ Димитрина Германова, Росен Петров и Мартин Стоянов, две дуетни изпълнения и няколко танца на Танцов театър „Дея“. Александър бе подбрал от своя богат репертоар най-обичаните песни – общо 14 на брой. Той показа на сцената своята голяма любов към музиката, високо вокално майсторство и красиво пеене, с което завладя сърцата на публиката! Също така представи и няколко от своите стихове, които умело обвърза с тематиката на песните.
В края на концерта, Александър Петров благодари на всички свои преподаватели, които с труда и всеотдайността си са допринесли за неговото израстване като творец!

Pin It on Pinterest