Концерт „Вечните песни на България“ в Силистра

Концерт „ВЕЧНИТЕ ПЕСНИ НА БЪЛГАРИЯ“ с Йордан КАРАДЖОВ, Маргарита ХРАНОВА, Йордан МАРКОВ и Владислав СЛАВОВ
🗓19 МАЙ 2022 година
⏰19:00 часа
🎯Драматичен театър Силистра
🎫БИЛЕТИ:
✅Билетна каса в Драматичен театър
☎️тел.: 0878 498 549
❤️Най-обичаните изпълнители на България се обединяват, за да създадат невиждан празник за публиката и почитателите на българската музика!
Над 30 вечни хита ще чуят зрителите на концертите, като: „Може би“, „Една българска роза“, „Искаш огън да ти дам“, „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Далечна песен“, „Огънят в който горим“ и много други.
Това е естественото продължение на концертите „Вечните песни на България“, които стартираха преди седем години. През тези седем години концертите станаха над 100 и бяха най-чаканите събития в България.
Подарете на вас и вашите близки едни незабравими преживявания с мелодичната и романтична българска музика. Песни, с които са израснали поколения българи.
Песни, с които сте отпразнували вашите щастливи мигове и празници. В концертната програма ще прозвучат само и единствено проверени и златни български песни доказали се във времето.
Едно е сигурно – носталгията към хубавата музика е много силна и българинът има нужда от романтиката, която тя им носи.
Разбира се, концертите ще бъдат придружени с голямо аудио-визуално шоу, както винаги, за да преживеете емоцията от песните още по-силно.
Концертите са изключително тържествени, тъй като най-обичаните звезди на България Йордан Караджов и Маргарита Хранова през 2022 година честват своите 70-годишни юбилеи.
Елате да празнуваме заедно!

Pin It on Pinterest