Концерт „С магията на българския фолклор“ в Силистра

Концерт „С магията на българския фолклор“ с гост-изпълнител на народни песни Христо Косашки и Ансамбъл за народни песни и танци „Силистра“ при НЧ „Доростол – 1870“, град Силистра

Община Силистра и тази година в месеца на Празничните дни на Силистра и Европейски дни на наследството 2020, по традиция отново приветства и подарява на своите жители и гости на града разнообразна програма под мотото „Наследство и образование“. На 12 септември /събота/ 2020 г. от 19.00 часа на площад „Свобода“, Община Силистра, дирекция „Хуманитарни дейности“, отдел „Култура“ Ви канят на концерт „С магията на българския фолклор“. Гост-изпълнител ще бъде народният певец Христо Косашки и Ансамбълът за народни песни и танци „Силистра“ при НЧ „Доростол -1870г.“, град Силистра.
Концертът се организира в съответствие с противоепидемичните изисквания и мерки. Възможни са промени, за които гражданите своевременно ще бъдат информирани.
Умоляваме гражданите по време на всички събития да спазват дистанция и да бъдат отговорни към здравето си!

Заповядайте на 12 септември /събота/ 2020 година от 19.00 часа на площад „Свобода“ да съпреживеете фолклорното богатство на българина с песен и танци!

Pin It on Pinterest