Региона

Концерт на Белослава, театър под звездите и френска музика тази седмица на остров Света Анастасия

Остров Света Анастасия отново ще е епицентър на летните забавления през тази седмица.

Тя ще е наситена със събития, а едно от най-очакваните за сезон 2024 е концертът на Белослава. На 13 юли (събота) от 21.00 часа остров Света Анастасия ще посрещне една от най-обичаните български певици. Харизматичната дама се завръща на любима локация, за да ни потопи в магията на музиката. Кадифеният ѝ топъл глас на фона на морето и звездите са обещание за страхотно преживяване. Отплаването за острова ще се осъществява от Магазия 1 в 20.00 ч. 
Билети се продават на:
-Туристически информационен център „Часовника“;
-Туристически информационен център „Магазия 1“;
– Events.gotoburgas.com – bit.ly/4dKNgrc;
– В платформата Grabo.bg. 
Ако не ви се чака уикендът, в четвъртък, 11 юли, комедията „Женитба по обяви“ на ДТ „Адриана Будевска“ ще ви въвлече в приключение за самотни, обичащи, емоционални и артистични хора. Ситуациите, в които попадат, а и те самите създават, са нелепи, абсурдни и крайни. Ще се насладите на таланта на Албена Колева, Валентин Танев и Тончо Токмакчиев. Началният час на постановката на остров Света Анастасия е 21.00 ч. А билети може да закупите на касата на ДТ „Адриана Будевска“, в Туристически информационен център – Часовника и в платформата „Грабо“. 
Ден след театралното забавление, на 12 юли (петък) от 21.00 ч. Държавна опера-Бургас ви кани на поредния си спектакъл от лятната поредица „Купон на острова 2024“. Той е със заглавие „Любовна история“ и ще бъде вълнуваща среща с несравнимата красота на френската музика. Солисти ще са Нона Кръстникова – сопран и Яни Николов – тенор. Билети за събитието може да откриете на касата на Държавна Опера-Бургас, в Grabo.bg и на място на Магазия 1 в деня на събитието.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest