Кметът Стоянов е категоричен – против е по-високи цени за „Синя зона“ в Благоевград, оттегля предложението от ОбС

Кметът на Благоевград  Илко Стоянов категорично се обяви срещу идеята за повишаване на цената за „Синя зона“ в областния център.

Поради тази причина той ще оттегли предложението от Общински съвет, което е базирано на искане от страна на Васил Атанасов, управител на „Паркинги и гаражи“.

По време на заседание на ОбС градоначалникът недвусмислено заяви, че преди да бъдат предприети подобни действия, трябва бъде изготвена ясна концепция как ще се развива дружеството „Паркинги и гаражи“, а не да се работи на парче.

„Вече проведох разговор с Васил Атанасов, като ясно му заявих, че съм категорично против повишаване на цената, и ако не може да се справи, следва да понесе своята отговорност. Всеки един управител на общинско дружество трябва има волята да ръководи повереното му звено и да намира рационални решения, без това да бъде в ущърб на гражданите. Управленските решения трябва да бъдат стратегически, така че хем определено дружество да работи стабилно, хем хората да не бъдат ощетени“, категоричен е Илко Стоянов.

Pin It on Pinterest