Кметът на Свищов отличи 8 служители от общинска администрация в Деня на българската община

В Деня на българската община – 12 октомври кметът на Свищов д-р Генчо Генчев отличи 8 служители от общинска администрация по повод професионалния им празник.

Традиционните награди „Най-добър служител на годината“ градоначалникът връчи за 4-та поредна година, като през 2021 година отличените за своя професионализъм, последователност и активна дейност в служебните задължения са:

Любомира Петрова – Секретар на Община Свищов;

Румен Неделчев – Старши специалист „Кадастър и техническо обслужване“;

Валентина Радева – Главен експерт „Счетоводство и контрол“;

Емилия Антонова – Старши специалист „Регистър – Обществени поръчки“;

Станислава Йорданова – Главен експерт „Култура и връзки с обществеността“;

Петя Монева – Юристконсулт;

Юлиан Павлов – Главен архитект;

Иванка Кофетарова – Инкасатор, събирач данъци и такси“.

Към служителите от общинска администрация, колегите си кметове от населените места и общинското ръководство Генчо Генчев се обърна с благодарност за професионалния опит и усилия, които полагат заедно и ежедневно в своята работа, за добруването на жителите на Свищов. „Пожелавам много успехи в нелеката ви работа! Бъдете здрави и винаги да постигаме заедно всички онези цели към които се стремим, а те не са никак малко. Предстои ни едно огромно предизвикателство с Плана за интегрирано развитие, към който очакванията са изключително големи и се надявам всички да успеем да запазим силите  и здравето си, за да можем да извървим заедно и успешно този път.“.

Pin It on Pinterest