Региона

Кметът на Силистра откри голям хранителен магазин

С поздрав на кмета г-н Александър Сабанов, с тържествен църковен ритуал, отслужен от ставрофорен иконом Добри Чаков и подаръци за всички служители от изпълнителния директор г-н Вигинтас Шапокас бе открит магазин BILLA ДНЕС.

По време на тържествената церемония, г-н Александър Сабанов- кмет на община Силистра отправи пожелания за здраве и много клиенти към екипа на магазина, и изрази увереност, че в листата с асортименти на Била ще бъдат включени и ще намерят място на пазара и продукти от местни производители, които са висококачествени.

Гости на откриването бяха и председателят на ОбС г-н Димитър Трендафилов и зам.-кметът УТ инженер Тихомир Борачев.

Новият модерен магазин в град Силистра е инвестиция от близо 2 млн. лв. С откриването на новия си магазин в Силистра, веригата разкрива 30 нови работни места.

Обектът се намира в центъра на града, на бул. „ Симеон Велики“ 25 и е вторият магазин в страната от формата BILLA ДНЕС, с площ от 450 до 600 кв. м. Новата концепция съчетава удобството на квартален магазин с богато разнообразие от свежи продукти на достъпни цени.

За по-голямо удобство, клиентите могат да се възползват и от каси на самообслужване, които позволяват по-бързо и лесно маркиране и заплащане на покупките.

Магазинът ще посреща клиентите всеки ден от понеделник до неделя от 7:30 до 22:00 часа.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest