Региона

Кметът на община Мездра поздрави Група за стари градски песни „Мездрея“ по случай нейния 35-годишен юбилей

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов изпрати поздравителен адрес до Група за стари градски песни „Мездрея“ към НЧ „Просвета 1925“ – гр. Мездра по повод нейния 35-годишен юбилей.

Уважаеми певци, музиканти и художествени ръководители, се казва в поздравителния адрес,

Приемете най-сърдечни поздрави от името на Община Мездра и лично от мое име по повод 35-годишнината от създаването на Група за стари градски песни „Мездрея“ към НЧ „Просвета 1925“ – гр. Мездра!

Позволете ми да Ви благодаря, че от създаването си през 1989 г. досега Вашата певческа формация продължава да радва любителите на шлагерната музика не само в нашата община, но и в цялата страна.

Доказателство за това са стотиците Ви концертни изяви и престижни награди от фестивали на старата градска песен, национални конкурси, балкански и световни шампионати по фолклор.

Вашият богат репертоар, признанието на колегите Ви и най-вече аплодисменти на зрителите са гаранция, че за таланта никога не е имало, няма и не може да има есен.

Съхранете своето творческо дръзновение, всеотдайност и целеустременост, с които вървите уверено напред по трънливия път на изкуството!

Бъдете здрави, все така вдъхновени и нека да се множат Вашите успехи и срещи с публиката!

ЧЕСТИТ ЮБИЛЕЙ!

С уважение:

ИВАН АСПАРУХОВ,

Кмет на община Мездра.

Годишнината от създаването на Група за стари градски песни „Мездрея“ ще бъде отбелязана тази вечер с юбилеен концерт под наслов „Шлагерът на любовта“ със специалното участие на популярната изпълнителка на стари градски песни и телевизионна водеща Бони Милчева. Концертът е от 19:00 часа в Дома на железничаря в гр. Мездра.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest