Кметът на община Хасково Станислав Дечев награди най-добрите отбори в Регионалния етап от Националното състезание „Най-добър млад строител“

Домакин на надпреварата е ПГДС „Цар Иван Асен II“, а мястото, където днес младите строители от Югоизточна България показаха професионалните си умения- спортна площадка „Спартак“.

„Радвам се, че в Хасково се проведе едно изключително състезание, наситено с радостни емоции и силна конкуренция. Надявам се да Ви е харесал нашия прекрасен град“. С тези думи кметът Станислав Дечев се обърна към гостите от Бургас, Кърджали, Сливен, Стара Загора и Ямбол. Градоначалникът пожела на учениците и учителите от Хасковската професионална гимназия по строителство и дървообработване все повече първи места от тук нататък, усърдие и знания.

В отборното класиране на Регионален етап на Национално състезание „Най-добър млад строител“ бяха излъчени две трети места. Те са за отборите на Сливен и Хасково. На второ място се класира отборът на Бургас. Най-добри в отборната надпревара са учениците от Стара Загора.

Директорът на ПГДС “Цар Иван Асен II“ Маргарита Топалова удостои с плакет за заслуги за развитие на професионалното образование кмета на община Хасково Станислав Дечев. Той е радетел за развитие на професионалното образование не само в Хасково, но и в цялата област, подчерта основният организатор и домакин на състезанието „Най-добър млад строител“ Маргарита Топалова. Представителите на фирмите-партньори на ПГДС“Цар Иван Асен II“ и гостуващите отбори бяха в категорични в оценката си за перфектната организация на Националното състезание в Хасково.

Pin It on Pinterest