Кметът на Казанлък пожела успех на новите директори на детски градини

ЗНАКА НА ГРАДА ЗА ПОСТИЖЕНИЯТА НА БИВШИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ НА ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ

Кметът на Община Казанлък се срещна с новите и досегашни директори на детските градини „Мечо Пух“, „Звънче“ и „Теменуга“ в своя кабинет. Учител по образование, Галина Стоянова разговаря с тях като с колеги. Тя сподели, че амбициозният ръководител винаги си поставя много и високи цели, но подчерта, че „постигането на дадена цел трябва да става в сговор и разбирателство с персонала и родителите“. „Младостта е хубаво нещо, когато уважава опита.“, обърна внимание Кметът на Казанлък към новоизбраните директори и им пожела да задържат високото ниво на детските заведения, от което тръгва тяхната работа. „Използвайте тази възможност с много разум и уважение към трите прекрасни детски градини и техните колективи!“, каза тя.

Досегашните директори изказаха благодарност за успешното партньорство с ръководството на Общината и изразиха признателност, че са имали възможност „да сбъдват дори и немислимите идеи“.  Всяка от дамите получи от Кмета на Казанлък почетния знак на града, с пожелание да го носят с гордост и удовлетворение.

Младите наследници на управата на детските градини споделиха, че са чували само хубави неща за тях от родители и заявиха, че се надяват приемствеността и успехите да продължат в името на щастливите деца на Казанлък.

Pin It on Pinterest