Кметът на Хасково: Сигурен съм, че от турнира „Кралицата на Аида“ ще започне шампионската кариера на бъдещите златни момичета на България

Кметът на община Хасково Станислав Дечев откри Международния турнир по художествена гимнастика „Кралицата на Аида“.

Спортният форум се провежда за четвърта поредна година в Хасково, а основен организатор е Клуб по художествена гимнастика „Аида“ с главен треньор Яна Михайлова.

Кметът Станислав Дечев поздрави организаторите от Федерацията по художествена гимнастика и клуб „Аида“ и ги увери, че винаги могат да разчитат на подкрепата на община Хасково. „Сигурен съм, че от турнира „Кралицата на Аида“ ще започне шампионската кариера на бъдещите златни момичета на България“, каза Станислав Дечев и пожела успех на гимнастичките и техните треньори.

Кметът Станислав Дечев беше отличен с купа за приноса му за цялостната организация на Международния турнир по художествена гимнастика и за подкрепата на спорта в община Хасково.

Градоначалникът, заместник-кметовете Мария Вълчева и Динко Тенев и ст. експертът „Спортни дейности“ Деян Александров наградиха медалистките от първата възрастова група. В надпреварата участват гимнастички от спортни клубове от цяла България, от Испания, Кипър, Република Северна Македония, Босна и Херцеговина, а две украински гимнастички участват в турнира като състезателки на СКХГ „Аида“ Хасково. Турнирът на грациите продължава и утре в зала „Дружба“.

Pin It on Pinterest