Кметът на Хасково бе удостоен от Автомобилната федерация на България за подкрепата му за развитието на автомобилния спорт през 2020 г.

Новината съобщи автомобилният състезател Иван Бакърджиев по време на церемонията Спортист на годината Хасково 2020. Хасковският автомобилен състезател Иван Бакърджиев връчи на градоначалника купа от името на председателя на Автомобилната федерация на България Камен Михайлов. През 2020 година Хасково беше домакин на четвъртия кръг на републиканския шампионат по автомобилизъм „Писта Хасково – затворен маршрут“. 

Най-добрият пилот на Хасково Иван Бакърджиев завоюва второ място за годината в Републиканския шампионат на затворен маршрут. Това постижение му отреди и място сред първите 10 спортисти на Хасково за 2020 година. Иван Бакърджиев обяви, че приема наградата на община Хасково с благодарност, а паричното й изражение дари за лечението на двегодишния Георги. 

Кутии за събиране на средства за Гого са поставени в касовите салони на община Хасково. Всеки, който има желание и възможност да продължи да помага на семейството на Гого, може да го направи и по банков път:

IBAN: BG54FINV91501317483321

Първа инвестиционна банка

BIC: FINVBGSF, ВАЛУТА: ЛЕВА

ТИТУЛЯР: ГЕОРГИ МИХАЙЛОВ ЦОНЕВ

Pin It on Pinterest